MartriX org. -  Follow The Feel
MatriX is geen reisbureau
Geen vijf sterren hotels, comfortabele limousines en aanlokkelijke toeristen attracties!
Voor dit Sabbatical Verlof hebben we met beleid plekken geselecteerd die nog steeds het gevoel van de oude spirituele
sfeer hebben, nog het avontuur in zich dragen en gelijktijdig veilig en comfortabel voor je zijn zodat je kunt ontspannen.
Wij menen dat dit een eens in je leven kans is om te regenereren terwijl je aan het reizen bent.

Datum van vertrek en terugkeer
De Workshop begint en eindigt in Amsterdam op vliegveld Schiphol.
Departure is in February  and return in June

Inbegrepen vluchten: Amsterdam naar Bangkok/Thailand - Chennai/India - Bangkok/Thailand - Chiangmai/Thailand - Kunming/China en van Chengdu/China - Bangkok/Thailand voor onze laatste vlucht terug naar Amsterdam.

Periode schema en landen waar we verblijven:
India:  maart
Thailand: april  
China:  mei  

Logies: Middenklasse hotels, bungalows en guesthouses.

Prijs is:
Inclusief de retourvlucht Amsterdam Bangkok, alle vluchten in Azië, lokaal vervoer, accommodatie op basis van tweepersoonskamers met ontbijt, Intuïtief boksen/Taijiquan/qigong training en persoonlijke coaching, lokale workshops zoals yoga, ayurvedische massage/geneeskunde, Thai boksen/massage/koken, Traditionele Chinese Geneeskunde, culturele excursies en tempel bezoeken.

Hoe boeken we het Sabbatical Verlof?
Als je zeker bent dat je wilt meedoen aan deze 93 daagse Workshop op locatie, stuur ons een e-mail met je persoonlijke gegevens, wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een intake en informatie consult.

Meer informatie: Weifel niet, stuur een e-mail naar info@martrix.org

                
...klik hier voor meer informatie over INDIA!
In Zuid India zullen we Hindoeïsme van binnenuit verkennen, je zult van dichtbij getuigen zijn van hindoe ceremoniën and rituelen. Je zult in het beoefenen van yoga geïntroduceerd worden en ayurvedische behandelingen ondergaan. Je verblijf in India zal je spiritueel verrijken en een goed begin zijn op het pad van je gezondheid verbetering.
 
… klik hier voor meer informatie over THAILAND!
Voor Boeddhisme gaan we naar Thailand. Daar kun je de boeddhistische filosofie gereflecteerd zien in het dagelijks leven en sport. Je zult de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan lokale cursussen als Thai boksen, Thais koken, Thaise massage of meditatie, welke je iets mee kunnen geven wat je toe kunt passen in je eigen leven.

… klik hier voor meer informatie over CHINA!                                                      
Ten slotte zullen we in China genieten van het Taoïsme. Taoïsme is een inheemse Chinese religie welke is ontstaan in de  Han dynastie. De Chinese letterkunde meester LU Xun zei eens: “China wortelt diep in het Taoïsme. Als iemand probeert de Chinese geschiedenis en cultuur te begrijpen, zal hij eerst Taoïsme moeten begrijpen.”  Je zult Taoïstische kloosters en bergen bezoeken en de mogelijkheid hebben uit het Taoïsme voortkomende krijgskunsten en gezondheid oefeningen te trainen.
beach Thai kitchen Yin & Yang Sabbatical Verlof De Nederlandse MartriX Home Page Thailand Nederlands Sabbatical Verlof Thailand Nederlands Sabbatical Verlof (2)
Modified on: 09 January 2013
© MARTRIX org. 2002  |   Design by: TheFeel.org multimedia Taikiken Gashuku 2 cz TEMPORARILY 
OUT OF SALE