MartriX org. -  Follow The Feel
MartriX heeft een exclusieve workshop ontworpen –
Een 30 DAAGS SABBATICAL VERLOF

‘Bewandel je eigen pad’ is een unieke 30 daagse workshop in Thailand.  
Dit is een prima kans voor hen die een verandering in hun levensstijl of gedrag willen, hun batterijen willen herladen en van binnenuit oude filosofie als
Boeddhisme willen ervaren.

Het programma biedt:
Interne en externe krijgskunst training, qiqong, meditatie, Thaise massage, Thais koken en reiniging rituelen. Fysieke en geestes reizen naar je primitieve Zelf, om je ingeboren natuurlijke talenten te ontdekken en te laten groeien.Bezoeken aan oude culturele plekken van het Boeddhisme.
Een energiek natuurlijk milieu welke op een subtiele en geharmoniseerde manier een deel van de Intuïtief boksen training vormt. Avontuurlijke trektochten, prikkelende bootreizen. Genoeg vrije tijd om op tropische stranden lekker te relaxen, kuuroorden of gewoon helemaal niets doen.

Het Sabbatical verlof thema:
Bewandel Je Eigen Pad is gekozen om dat het doel van de workshop is, mensen terug te brengen op hun eigen pad, wat velen verlaten hebben gedurende hun carrière of door privé verbindingen. Het Sabbatical verlof kan het begin zijn van een meer zelfgedreven manier van leven. Gedurende de vele sub-workshops kun je persoonlijk ervaren dan een leven geleefd kan worden vanuit vele verschillende  gezichtspunten.

Zeven redenen om aan ons Sabbatical verlof deel te nemen:
1/ Het herladen van je batterijen zowel fysiek als geestelijk.
2/ Tijd voor jezelf nemen zonder je schuldig te voelen.
3/ Het hervinden van plezier, inspiratie of creativiteit in je werk en privé leven.
4/ Als veiligheidshalve voorkoming voor burn-out.
5/ Het zoeken en vinden van evenwicht tussen werk en privé.
6/ Het tot stand brengen van lang gekoesterde wensen en dromen.
7/ Het ontdekken van andere manieren van leven in vreemde landen.

Wie kan meedoen aan onze workshop?
Iedereen die wil werken aan Zelfverbetering, op een inspirerende, ontspannen maar ook gelijktijdig een actieve manier. Mensen die geïnteresseerd zijn in de oude krijgskunsten en andere manieren van gezondheid verbetering en dit op een dagelijkse basis willen beoefenen. Personen die hun terugkeer in de maatschappij willen versnellen na een burn-out, stress of overwerkt te zijn geweest.

Gezondheid en conditie:
Gegadigden worden geadviseerd hun plannen om deel te nemen aan dit Sabbatical verlof voor te leggen aan hun persoonlijke huisarts, een conditie/gezondheid test te doen en medisch advies te vragen over welke vaccinaties nodig zijn en welke medicijnen zij mee moeten nemen voor het geplande verblijf van een maand in  Thailand. Je heb een goede algemene gezondheid nodig, zodat je je eigen rugzak kunt dragen tijdens trektochten en wandelingen, en op langere treinreizen zonder problemen kunt zitten en slapen. Deelnemers dienen ook uitgerust te zijn met een goede interne spijsvertering welke in staat is allerlei heerlijke gerechten te verweken en er op te herleven.

Aantal deelnemers in de groep:
Wij prefereren met een kleine groep te reizen variërend van 8 tot12 personen. Dit bezorgt de groep een perfecte combinatie van intimiteit en flexibiliteit. De kleine grootte van de groep garandeert dat iedereen zijn of haar persoonlijke aandacht en persoonlijk coaching krijgt gedurende de trips en training. Ook kunnen we op deze manier zorgen voor authentieke culturele ervaringen en plezierige verrassingen, welke alleen genoten kunnen worden in een kleine geharmoniseerde groep. We staan de groep toe rustig aan te doen en het onverwachte te waarderen, hiervoor houden we het afgesproken reisschema zo flexibel als redelijker wijs mogelijk.
Neem
een
Time-out
Neem
een
Time-out
Herdenk
je
Zelf
Herdenk
je
Zelf
Buddha - Thailand Workshops Nederlands De Nederlandse MartriX Home Page Thailand 30 Sabbatical Verlof 2 Workshops Nederlands Thailand 30 Sabbatical Verlof 2 Thailand Sabbatical Verlof TEMPORARILY 
OUT OF SALE © MARTRIX org. 2002  |   Design by: TheFeel.org multimedia
Modified on: 09 January 2013