Bedrijfstraining Intuïtief Tunen Bedrijfstraining en Taoïsme, stabiliteit en flexibiliteit De Nederlandse MartriX Home Pagina

MANAGEMENT TRAINING EN INTUÏTIEF TUNEN


MEER SAMENHANG DOOR HET VERMINDEREN VAN STORING EN TUNING COMPATIBILITEIT BINNEN UW TEAM

Het TheFeel concept richt zich op zowel nieuwe als gevestigde teams.


Het doel van de training is het ontwikkelen van meer vitaliteit door het reduceren van interferentie, en het tunen van de samenwerking binnen het team.

Je zult samen werken aan de vitaliteit van het team.


Individueel intuïtief (buik) gevoel en een zintuig voor teamgevoel, zijn voor ieder team belangrijk om optimaal te presteren.


Aldus, zal iedereen werkend in fysieke of virtuele teams, bedrijf, sport of familie, groot of klein, tijdelijk of blijvend voordeel hebben van onze training.

BEDRIJFSTRAINING EN INTUÏTIEF BOKSEN

TheFeel (het intuïtief bewust zijn) is een vaardigheid die met managers in team verband geoefend kan worden.

Individuele teamleden hebben veel baat bij het het interactieve proces van de bedrijfstraining en zullen intuïtief  herdefiniëren wat in essentie team gevoel is. MartriX bedrijfstraining training is uitdagend,  actief en synergetisch.


Als resultaat van de training zal uw team tastbare verbeteringen laten zien, en een grotere synergie hebben.

Groepsfocus is essentieel voor meer voldoening in het samen werken aan wederzijdse doelen.

BIJ THE FEEL BEDRIJFSTRAININGEN GAAT HET NET ALS BIJ VECHTKUNST OVER RESULTAAT

In milieus van regelmatige verandering presteren Intuïtieve teams het best.

Veel organisaties herkennen dat intuïtieve teams de best presterende afdelingen voor vele zakelijke werkzaamheden zijn, vooral in een milieu van regelmatige, zo niet voortdurende verandering. Werken binnen een team vereist grote verantwoordelijkheid en er zullen zich waarschijnlijk onvoorziene veranderingen en problemen langs de weg bevinden. Maar voor degenen die bereid zijn te vernieuwen en nieuwe manieren van samen werken te verkennen, en toe te passen zijn er belangrijke voordelen te behalen.

WAAROM INTUÏTIEF TEAM TUNEN?

Begeleidt door de MartriX Trainers, leert het team meer verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor werk prestatie te nemen.

De teamleden zullen een reeks oefeningen doornemen als team en in kleinere groepjes.

Door de originele vechtkunst oefeningen, provocerende beeldspraak en verlichte discussies, zullen de teamleden gaandeweg meer gevoel in hun lijf ervaren. Openheid en vertrouwen zijn naast een helder actieplan dynamische bestanddelen voor het leveren van grotere doeltreffendheid.

HOE IS DE TRAINING OPGEBOUWD?

In Joseph Campbell's werk, De reis van de held  beschreef hij de universele mythe, de speurtocht naar inzicht.

Het begint met enig gevoel van ontevredenheid, het gevoel dat ergens daarbuiten een mogelijkheid is. Ik ben niet helemaal zeker wat het is, maar ik voel er enige interne opwinding over. En dat leidt er toe om op een soort reis te gaan om het te vinden. En kenmerkend ontmoeten ze een raadgever of een trainer, of er vinden ervaringen plaats waaruit zij een stuk of wat nieuwe lessen leren, en worden zij zich meer en meer bewust van hun interne kracht. Dat is typisch ook het verhaal van de nieuwe mythische held in de wereld van vandaag tenminste één van de nieuwste, de ondernemer, de manager die ontevreden is met de grote ondernemingen en wil vertrekken om een nieuwe onderneming op te zetten buiten de heersende stroming. We denken dat er een perfecte aansluiting is tussen wat Campbell zegt over mythologie en wat wij en anderen aan het ontdekken zijn over leiderschap en management. Leiders en managers zijn mensen met visie. Mensen die in staat zijn een visie verstaanbaar te maken, andere mensen voor zich te winnen in het delen van die visie en andere mensen er toe brengen te willen helpen in die visie. We veronderstellen tegenovergesteld aan managers die het beloningenbestraffing systeem half half kunnen manipuleren om mensen te dwingen te handelen overeenkomstig met de vastgestelde productiecijfers en doelstellingen.

Laat het gevoel van de nieuwe mythische held werken, maak op onze MartriX web site De reis van de held.

Ontdek zelf de TheFeel van oude en nieuwe kennis en pas de inzichten aan je persoonlijke situatie toe.

JOSEPH CAMPBELL ‘DE REIS VAN DE HELD’

Text: R. Nansink ~ Photographs:  N. Kotrchova Modified on: 18 January 2019 © MARTRIX org. 2002  |  Design by:  TheFeel.org multimedia Laat ons een speciale MartriX management training samenstellen voor uw bedrijf of organisatie via  offerte aanvraagformulier